Campioni in Business

​Acord în patru pentru sprijinul clinicilor în implementarea sistemelor de telemedicină

​Acord în patru pentru sprijinul clinicilor în...

Autor: Miruna Diaconu

06.04.2020, 11:58 371

Compania SanoPass împreună cu Kodingtech, PayU şi Microsoft vin în sprijinul clinicilor pentru a-şi implementa propriile sisteme de telemedicină. Cele patru companii lansează un ghid de suport pentru implementarea sistemelor de telemedicină ale clinicilor.

SanoPass, platformă de optimizare a serviciilor medicale oferite angajaţilor, alături de Kodingtech,  o companie de soluţii IT, şi companiile internaţionale PayU şi Microsoft, vor asigura clinicilor şi pacienţilor posibilitatea de accesa serviciile medicale de la distanţă pentru platforma Microsoft Teams.

“Am dezvoltat acest ghid de implementare pentru telemedicină în scopul de a ajuta clinicile partenere SanoPass să-şi continue activitatea în mediul digital, iar acest lucru a fost posibil datorită spiritului antreprenorial al echipei Kodingtech şi platformelor create de partenerii noştri, PayU şi Microsoft”, a declarant Mihai Vădan, cofondator SanoPass.

Pentru implementarea soluţiei de telemedicină, SanoPass colectează cererile din partea clinicilor, iar compania de soluţii IT, Kodingtech, emite licenţele Microsoft şi creează conturi Microsoft Teams pentru clinica respectivă şi pentru fiecare doctor. PayU asigură infrastrucuta pentru plăţile online efectuate de către pacienţi.

Sistemul de telemedicină este similar cu video conferinţele de business, iar clinicile medicale au parte de training şi suport pentru instalare, apoi pot trimite invitaţii pentru videoconferinţă, link de plată şi pot vizualiza istoricul şi să încaseze banii.

Pacienţii pot solicita programare pentru telemedicină pe canalele convenţionale, pot efectua plata cu cardul, accesează videoconferinţele, iar la sfârşit primesc rezultatele pe email. Implementarea pentru primele clinici a început deja printre care se numără şi Sanador, al patrulea operator privat din piaţa medicală.

”Suntem o companie care livrează strategie de business prin utilizarea tehnologiei. Ne concentrăm pe acordarea de sprijin tehnologic oamenilor. În astfel de momente este cu atât mai important să sprijinim oamenii prin folosirea tehnologiei”, afirmă Cristi Milea, co-fondator KodingTech.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO