Business Travel

Roxana Vişan, director general al hotelului Moxy by Marriott din centrul vechi: Am început angajările după terminarea stării de urgenţă, într-o perioadă în care alţi operatori dădeau oameni afară, ceea ce pe noi ne-a ajutat

INTERVIU

Roxana ViÅŸan

Roxana ViÅŸan

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.07.2020, 19:45 263

♦ Hotelul Moxy by Marriott are 119 camere ÅŸi a necesitat o investiÅ£ie de 12 milioane de euro pentru deschidere ♦ Unitatea hotelieră ar fi trebuit să se deschidă, conform planurilor iniÅ£iale, în primăvară, însă pandemia cauzată de coronavirus a schimbat calendarul grupului lituanian Apex.

Moxy Bucharest Old Town, hotelul gru­p­u­lui lituanian Apex Alliance, care se va deschide pe 20 iulie în centrul vechi al Ca­pitalei, va număra 16 angajaţi la inaugurare, urmând ca echipa să se extindă până la 20 de oameni în perioada următoare, în funcţie de condiţiile din piaţa hotelieră, puternic afectată de pandemia de COVID-19.

„Totul este dinamic acum. Noi făceam angajări într-o perioadă în care alţi operatori dădeau oameni afară. Am început angajările după terminarea stă­rii de urgenţă şi am avut avantajul că alte hoteluri au disponibilizat oa­meni, ceea ce pe noi ne-a ajutat. Au rămas mulţi profesionişti fără locuri de muncă, iar asta a fost în bene­ficiul nostru. Am an­gajat oameni care lu­craseră anterior în alte hoteluri, unii dintre ei fu­seseră concediaţi, alţii au ales de bunăvoie să plece şi să se angajeze la noi“, spune Roxana Vişan, directorul general al viitorului hotel Moxy, un brand Marriott.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO