Business Travel

Promoţii la început de an de la Tarom: bilete de avion spre Roma sau Istanbul, de la 99 de euro

Promoţii la început de an de la Tarom: bilete de avion...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

08.01.2019, 12:28 1693

Compania de stat Tarom, unul dintre cei mai mari operatori aerieni de pe plan local, desfăşoară în aceastăperioadă o campanie promoţională de vânzare de bilete de avion la preţuri mai mici. Astfel, cei care cumpără bilete de avion în perioada 8 ianuarie-11 ianuarie şi vor să călătorească în perioada 15 ianuarie şi 28 februarie (data ultimului retur) beneficiază de preţuri începând cu 99 de euro.

Astfel, călătoriile dus-întors între Bucureşti - Atena, Istanbul, Roma, Salonic, Tbilisi, între Timişoara - Stuttgart, Sibiu - Stuttgart, Sibiu – München vor avea tarife de 99 de euro. Călătorilei între Bucureşti - München, Sofia, Belgrad, Chişinău, Valencia, Frankfurt, Paris, Amsterdam, Hamburg, Praga, Tel Aviv şi între Iaşi-Tel Aviv vor costa 119 euro (dus-întors), iar cele între Bucureşti - Amman, Stockholm, Bruxelles, Barcelona, Londra, Nisa, Madrid şi între Iaşi-Luton vor avea un tarif de 139 de euro (dus-întors, cu toate taxele incluse). Perioada minimă de şedere la destinatie este de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică.

Conform celor mai recente date, compania aeriană de stat Tarom a finalizat primele nouă luni din 2018 cu venituri totale de un miliard de lei, în creştere cu 23% faţă de perioada similară a anului precedent. Transportatorul a reuşit să îşi crească traficul la aproape 2,2 milioane de pasageri, faţă de 1,8 milioane de persoane în primele nouă luni din 2017 şi a operat la un grad de ocupare în creştere, respectiv 75%, faţă de 71% în perioada similară a anului anterior.  

Flota Tarom cuprinde 25 de aeronave, dintre care cea mai mică are 48 de locuri şi cea mai mare are 189 de locuri, iar una medie este de 100-120 de locuri. Compania naţională operează peste 60 de destinaţii proprii şi destinaţii deservite de partenerii code share.

 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO