Business Travel

Probleme la British Airways: Zeci de zboruri ale companiei sunt întârziate sau anulate din cauza unor probleme tehnice

Probleme la British Airways: Zeci de zboruri ale...

Autor: Departamentul Economic

21.11.2019, 11:04 189

Zeci de zboruri British Airways în Marea Britanie au fost întârziate sau anulate după ce compania aeriană a anunţat că are o „problemă tehnică”, anunţă BBC. 

Zboruri din SUA, India şi Japonia au întârzieri. "Echipele noastre lucrează din greu pentru a rezolva o problemă tehnică care afectează unele dintre zborurile noastre", a anunţat compania pe Twitter, ca răspuns la reproşul unui pasager care a întârziat 22 de ore.

Unii oameni au fost cazaţi în hoteluri şi au primit rezervări la alte zboruri, a spus acesta.

Aceasta este cea mai recentă problemă tehnică care afectează compania aeriană, care s-a confruntat cu probleme masive în august, când peste 100 de zboruri au fost anulate din cauza unei defecţiuni IT.

Compania i-a sfătuit pe clienţi să verifice actualizările site-ului său şi să se asigure că informaţiile sunt actualizate.

British Airways s-a confruntat cu prima sa grevă a piloţilor în septembrie, când echipajele de zbor au solicitat îmbunătăţirea condiţiilor de muncă şi salariilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO