Business Travel

Primele 20 de companii hoteliere cu sediul în Bucureşti aveau afaceri totale de 1,1 miliarde lei: Ana Hotels şi Continental Hotels, pe primele locuri în clasament

Primele 20 de companii hoteliere cu sediul în Bucureşti...

Autor: Miruna Diaconu

13.10.2020, 17:45 369

♦ Cele 20 de companii hoteliere din Capitală au un total de peste 5.000 de angajaţi ♦ Ana Hotels şi Continental Hotels se află în top cinci cele mai mari companii hoteliere din România.

Cele mai mari 20 de companii hoteliere după cifra de afaceri care au sediul în Bucureşti au avut afaceri totale de 1,1 lei în 2019, conform datelor de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului. Ana Hotels, pe primul loc în topul companiilor hoteliere din Bucureşti, dar şi la nivel naţional, operează hotelurile Athenee Palace Hilton şi Crowne Plaza din Capitală a avut o cifră de afaceri de 166 milioane lei.

Continental Hotels, cea de-a doua companie hotelieră din clasament, controlată de omul de afaceri Radu Enache, a încheiat anul trecut cu afaceri de 142,6 milioane lei şi un profit net de 12,2 milioane lei. Grupul Continental numără 13 unităţi hoteliere, dintre care 12 active sub brandurile Continental, Hello Hotels şi Ibis, cu un total de peste 1.850 de camere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO