Business Travel

Nicolae Dumitru (Niro) se pregăteşte să intre pe piaţă cu celebrul Grand Hotel du Boulevard

Fostul hotel din clădirea monument istoric a fost închis timp de mai mulţi ani.

Fostul hotel din clădirea monument istoric a fost închis timp de mai mulţi ani.

Autor: Mirabela Tiron

17.05.2016, 00:05 2695
Grupul de firme Niro, controlat de omul de afaceri Nicolae Dumitru, a fina­lizat restaurarea clădirii monu­ment Grand Hotel du Boulevard, situată aproape de Piaţa Universităţii,  iar investiţia a ajuns la 12 milioane de euro, potrivit oficialilor companiei.
 
În această clădire a funcţionat pri­mul hotel din Bucureşti cu apă curentă în camere, deschis în 1877.
 
„Imobilul va fi dat în curând în ex­ploa­tare, suntem în discuţii avan­sate cu importante grupuri inter­na­ţionale şi na­ţionale. Nu excludem pentru mo­ment nicio modalitate de exploatare, totul ţinând de finalizarea discuţiilor şi ne­gocierilor cu solicitanţi puternici din ţară şi străinătate“, a spus Ion Badea, res­ponsabilul de comuni­care al gru­pului Niro. Acesta este al doilea mo­nu­ment restaurat din zonă, care a fun­c­ţionat ca hotel. În 2012, a fost re­deschis ho­telul Cişmigiu, în urma unei in­vestiţii de 15 mil. euro, o clă­dire-mo­nument a oraşului din 1912, cum­părată de spaniolii de la Hercesa în 2004.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO