Business Travel

În vârf de sezon o agenţie de turism se joacă cu nervii turiştilor. Genius Travel intră în insolvenţă şi nu poate onora vacanţele plătite

În vârf de sezon o agenţie de turism se joacă cu...

Autor: Mirabela Tiron

17.08.2016, 00:05 820
Agenţia de turism Genius Travel, cu afaceri de 2,3 milioane de lei, controlată de doi antreprenori români, şi-a anunţat turiştii printr-un e-mail că intră în insolvenţă şi că nu le va onora vacanţele cumpărate.
 
La Tribunalul Bucureşti nu figura însă ieri nicio cerere pentru intrare în insolvenţă a companiei, în timp ce reprezentanţii Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) nu au transmis nicio informare până la închiderea ediţiei.
 
„Relativ la pachetele turistice achizi­ţionate de dumneavoastră vă anunţăm că începând de astăzi 16.08.2016, societatea Genius Travel se află în stare de insolvenţă de fapt, urmând ca până la data de 19.08.2016 să depunem la Tribunalul Bu­cureşti o cerere de deschidere a procedurii insolvenţei. Sumele plătite de dumnea­voastră vor fi înscrise în listele cu creditori ale societăţii şi veţi fi citat ulterior de către administratorul judiciar, pentru a vă înscrie la masa credală. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO