Business Travel

Hotelurile lui Copos din Poiana Braşov recuperează din terenul pierdut în pandemie. „Ne propunem ca anul acesta să atingem pragul de 85% din cifra de afaceri înregistrată în 2019“

Anul trecut, hotelurile din Poiana Braşov au atins nivelul de 75% al încasărilor din 2019, iar pentru anul acesta este aşteptată o creştere.

Anul trecut, hotelurile din Poiana Braşov au atins nivelul de 75% al încasărilor din 2019, iar pentru anul acesta este aşteptată o creştere.

Autor: Miruna Diaconu

12.01.2022, 17:45 550

♦ Compania hotelieră mai deţine şi operează  hotelul Crowne Plaza din Bucureşti, trei unităţi hoteliere la Poiana Braşov – Sport, Bradul şi Poiana – şi hotelul Europa împreună cu centrul SPA Ana Aslan Health Spa din Eforie Nord.

Hotelurile Ana Hotels din Poiana Braşov - Sport, Bradul şi Poiana, controlate de omul de afaceri George Copos - au avut anul trecut un grad mediu de ocupare acumulat de 36%, conform informaţiilor furnizate de reprezentanţii Ana Hotels din Poiana Braşov.

Totodată, anul trecut hotelurile din staţiunea montană au atins nivelul de 75% al încasărilor din 2019, iar pentru anul acesta este aşteptată o creştere. 

„Ca şi obiective de business pentru 2022, ne propunem să atingem pragul de 85% din cifra de afaceri înregistrată în 2019. De asemenea, prin personalizarea pachetelor, prin extinderea gamei de servicii incluse în aceste pachete şi prin fidelizarea oaspeţilor noştri ne propunem să creştem sejurul mediu petrecut de către turişti în locaţia noastră de la 2,5 la 3,5 zile”, precizează Laura Ursu, director general, Ana Hotels Poiana Braşov.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO