Business Travel

Hotelul Iaki din Mamaia a umplut toate cele 122 de camere în weekendul de 1 Mai. "Cel mai scump pachet vândut a fost de 1.800 de euro"

Hotelul Iaki din Mamaia a umplut toate cele 122 de camere...

Autor: Mădălina Panaete

29.04.2015, 00:05 472
Toate cele 122 de camere ale hotelului de patru stele Iaki din Mamaia, deţinut de fostul căpitan al naţionalei de fotbal Gheorghe Hagi, sunt rezervate în perioada 1-3 mai, în condiţiile în care această „minivacanţă“ aduce cei mai mulţi bani în buzunarele hotelierilor de pe litoralul românesc înainte de intrarea în plin sezon estival.
 
„Gradul de ocupare pentru zilele de 1-3 mai este de 100%, realizat deja de câteva zile“, a declarat pentru ZF Daniela Beica, directorul de marketing şi vânzări al hotelului Iaki, clasat la patru stele. Ea nu dă detalii despre veniturile hotelului de anul trecut şi în perioada 1-3 mai.
 
Preţul unui pachet care include 3 nopţi de cazare în cameră dublă standard (2 persoane) la Iaki, cu mic dejun şi prânz, dar şi acces la centrul Iaki Spa, costă în medie circa 477 de euro. Hotelul Iaki are 62 de camere duble standard.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO