Business Travel

Hotelul de patru stele Vienna House, de lângă aeroportul Otopeni, va finaliza cu afaceri de 18 milioane de lei

Hotelul de patru stele Vienna House, de lângă...

Autor: Mirabela Tiron

20.12.2018, 00:05 390

Hotelul de patru stele Vienna House (fostul Angelo), de lângă aeroportul Otopeni, ce operează 177 de camere, va închide anul cu afaceri mai mari cu 7,2% faţă de anul anterior, până la 18 milioane de lei, potrivit oficialilor hotelului. 

„Această creştere a fost influenţată de un tarif mai mare cu aproape 3,3 euro faţă de anul trecut şi de o creştere considerabilă, de 9,2% a veniturilor din food & beverage (mâncare şi băutură-n. red.), mai ales datorită restaurantului Sunlight“, a spus pentru ZF Ramona Ştefan, general manager al Vienna House Easy Airport Bucharest. Ea mai spune că pentru anul viitor s-a bugetat o creştere cu 9,6% pe fondul cererii mai mari pentru cazare, tarifelor mai mari, dar şi al creşterii atractivităţii hotelului după renovările ce vor urma. Clienţii hotelului sunt oamenii de afaceri, un avantaj fiind poziţionarea hotelului chiar lângă Aeroportul International Henri Coanda.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO