Business Travel

Hotelul de patru stele Capital Plaza din Capitală şi-a majorat cifra de afaceri cu 6%, ajungând la 14 milioane lei în 2019

Hotelul de patru stele Capital Plaza din Capitală şi-a...

Autor: Miruna Diaconu

28.08.2020, 00:05 255

♦ Hotelul Capital Plaza este controlat de patru antreprenori locali, Dumitru Popa, Riza Nicolae, Valentin Nedelea şi Mugur Chifulescu, prin firma Corvinus International.

Hotelul de patru stele Capital Plaza din Bucureşti, controlat de patru antreprenori români, a ajuns la afaceri de 14 milioane lei în 2019, după un avans de 6% faţă de anul anterior când afacerile au fost de 13,1 milioane lei, conform datelor Ministerului de Finanţe.

Totodată, compania care administrează hotelul de patru stele din Capitală a înregistrat un profit net cu 6% mai mare, de la 3,3 milioane lei în 2018, la 3,5 milioane lei în 2019.  Afacerile hotelului au fost constant pe creştere de la deschidere.

Hotelul Capital Plaza, care ocupă o suprafaţă de 7.500 de metri pătraţi şi are 95 de camere, este controlat de patru antreprenori locali, Dumitru Popa, Riza Nicolae, Valentin Nedelea şi Mugur Chifulescu, prin firma Corvinus International.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO