Business Travel

Grupul lituanian Apex Alliance: Prospectăm piaţa, cochetăm cu ideea de a prelua hoteluri în Bucureşti, dar totul ţine de cum vor reacţiona băncile finanţatoare. Grupul operează în Capitală cinci hoteluri, cu o capacitate de peste 1000 de camere

Hotelul Marmorosch Bucharest, Autograph Collection din Centrul Vechi al Capitalei, a fost dezvoltat cu o investiţie de 42 milioane de euro, iar  finanţarea a venit de la BCR, partenerul principal al Apex Alliance.

Hotelul Marmorosch Bucharest, Autograph Collection din Centrul Vechi al Capitalei, a fost dezvoltat cu o investiţie de 42 milioane de euro, iar finanţarea a venit de la BCR, partenerul principal al Apex Alliance.

Autor: Mirabela Tiron

11.01.2022, 16:30 1233

Grupul Apex Alliance din Lituania, controlat de mai mulţi antreprenori lituanieni printre care şi Nerijus Numavicius, considerat a fi cel mai bogat om din statul baltic, care deţine pe piaţa locală cinci hoteluri, a bugetat afaceri mai mari cu 20-25% anul acesta, potrivit oficialilor companiei.

„În acest an sperăm la o creştere cu 20-25% a cifrei de afaceri, credem că a doua jumătate a anului  va fi mai bună. Creşterea va fi raportată la evoluţia restricţiilor“, a spus pentru ZF Igor Onuţa, coordo­natorul operaţiunilor şi reprezen­tantul legal al Apex Alliance în România.

El spune că anul trecut creşterea a fost de două cifre dar încă se lu­crează la bugetul conso­lidat. Originar din Chişinău, Repu­blica Moldova, Onuţa a venit la studii în România în 1993 şi a continuat prin a face propria com­panie, prin care oferă consultanţă pe business management.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO