Business Travel

Enache Nancu, antreprenorul care a construit de la zero un hotel în centrul staţiunii Mamaia: „Cererea pentru cazare este foarte mare, mai facem un mini-hotel cu un milion de euro“

Enache Nancu, antreprenorul care a construit de la zero...

Autor: Mirabela Tiron

25.05.2017, 00:05 1563
Enache Nancu, antreprenorul care a construit de la zero cu 2,2 mil. euro hotelul de patru stele Scapino Hotel din centrul staţiunii Mamaia (în apropiere de Cazinou) şi unde o cameră dublă costă 200 de euro pe noapte în vârf de sezon, spune că negociază achi­ziţia unui teren pe care să dezvolte un nou  hotel, cu 20 de camere, dată fiind cererea mare pentru cazare.Enache Nancu, antreprenorul care a construit de la zero cu 2,2 mil. euro hotelul de patru stele Scapino Hotel din centrul staţiunii Mamaia (în apropiere de Cazinou) şi unde o cameră dublă costă 200 de euro pe noapte în vârf de sezon, spune că negociază achi­ziţia unui teren pe care să dezvolte un nou  hotel, cu 20 de camere, dată fiind cererea mare pentru cazare.
 
„Cererea pentru cazare este mult mai mare ca oferta, deşi în nordul staţiunii Mamaia s-au tot construit apar­ta­mente. Noi avem deja toate camerele rezervate pentru vacanţa de Rusalii, iar pentru vârful de sezon au fost rezervate până acum 40% din camere“, a spus Enache Nancu pentru ZF. Datele de pe site-ul de rezervări booking.com arată că tariful pe noapte este de 911 lei (puţin peste 200 de euro) pentru o cameră dublă la mijloc de iulie.
 
Hotelul pe care îl conduce, poziţio­nat la doar 100 de metri de Marea Nea­gră şi deschis tot timpul anului, are o capa­ci­tate de 33 de camere şi aparta­mente, o sală de evenimente, dar şi un res­taurant italienesc şi aduce venituri de circa 200.000 de euro pe an, potrivit de­cla­raţiilor anterioare făcute de antre­pre­nor. În apropierea hotelului Scapino se află cluburile de pe plajă  Tan Tan, Crush, Princess şi Crema, dar şi Coyote Ugly sau Café del Mar, potrivit datelor de pe site-ul hotelului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO