Business Travel

Enache, Continental Hotels: Nu mai investesc niciun leu până când nu am certitudinea că planul de business nu va fi alterat. Impredictibilitatea din piaţă este descurajantă!

Radu Enache: Cifra de afaceri a crescut cu 8% în primul semestru din acest an dar rentabilitatea are de suferit.

Radu Enache: Cifra de afaceri a crescut cu 8% în primul semestru din acest an dar rentabilitatea are de suferit.

Autor: Mirabela Tiron

13.09.2016, 23:00 298

De opt ani, lanţul hotelier condus de Radu Enache raportează pierderi. Anul trecut pierderile au fost de 16 mil. lei la afaceri de 102 mil. lei.

 
Radu Enache, acţionar al lanţului hotelier Continental, unul dintre cele mai mari de pe piaţa locală, cu aproape 2.000 de camere, spune că nu mai investeşte niciun leu în acti­vitatea hotelieră până când nu are certitudinea că planul de business nu va fi alterat.
 
Omul de afaceri a pus în „stand-by“ mai multe proiecte hoteliere încă din 2012, după ce a investit în achiziţia mai multor terenuri, a căror valoare însă a scăzut odată cu venirea crizei. De opt ani, lanţul pe care îl conduce raportează pierderi, cauzate de „amortizări, active devalorizate“, potrivit acestuia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO