Business Travel

Doi fraţi au investit 70.000 de euro într-o cabană altfel în Braşov: Am încercat să aducem ceva nou în turism

Doi fraţi au investit 70.000 de euro într-o cabană...

Autor: Roxana Petrescu

24.07.2018, 16:45 3875

Doi fraţi, David şi Teofil Pârvu, au investit 70.000 de euro într-o pensiune în Breaza, judeţul Braşov.

Proiectul, denumit Cabana Şapte, încearcă să-şi găsească locul în peisajul destul de aglomerat al investiţiilor în turism printr-o soluţie estetică diferită, scrie revista După Afaceri Premium, suplimentul de lifestyle al Ziarului Financiar.

Astfel, proiectul, deschis la finalul lui 2017, are una dintre faţade aproape în întregime vitrată. În absenţa zidurilor care în mod normal separă o casă de mediul ei, aici interiorul scandinav se completează cu exteriorul muntos, cei doi fraţi spunând că ideea a fost tocmai de a aduce ceva nou în peisajul turistic local.

„Proiectul este deţinut de mine şi de unul dintre fraţii mei, Teofil, cu care împreună, de aproximativ 10 ani, navigăm în apele repezi ale antreprenoriatului din România. Un rol important în acest proiect l-a avut şi soţia mea, Grace Gotte-Pârvu, care este grafic designer şi o mare pasionată a designului interior“, spune David Pârvu, antreprenorul de la care a început Cabana Şapte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO