Business Travel

Descoperă România. Destinaţii altfel. Două familii din Braşov au investit zeci de mii de euro în cabane care aduc confortul în mijlocul naturii pentru turiştii care vor să fugă de agitaţia oraşului

Cabana Şapte mai are disponibilitate abia în luna februarie.

Cabana Şapte mai are disponibilitate abia în luna februarie.

Autor: Miruna Diaconu

26.10.2020, 19:20 3864

♦ King’s Rock Cabin şi Cabana Şapte, două cazări din judeţul Braşov, se închiriază integral, iar anul acesta abia dacă mai au locuri disponibile.

Două familii din judeţul Braşov au investit zeci de mii de euro în cabane amenajate în stil modern, dar amplasate în locuri unde natura domină priveliştea. King’s Rock Cabin din Zărneşti, judeţul Braşov, şi Cabana Şapte, din Breaza, judeţul Braşov, pot fi cazările potrivite pentru turiştii care îşi doresc intimitatea, având în vedere că unităţile de cazare pot fi rezervate doar integral.

Cabana Şapte, un mic business de familie, a fost achiziţionată de fraţii David şi Teofil Pârvu în anul 2016, iar în 2017 şi-a deschis uşile pentru turişti. David Pârvu spune că nu întâmplător a ales numărul şapte, acesta fiind o cifră de care îl leagă amintiri din copilărie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO