Business Travel

Cocktail Holidays: Am dat restart zborurilor către insulele greceşti. Recomandarea noastră pentru turişti este să respecte regulile. Mai bine să fim un pic precauţi decât să suferim din nou

Antreprenori locali

Dan Goicea, CEO şi fondator al Cocktail Holidays: Anul 2020 a început foarte bine, cu o creştere mare faţă de anul precedent. Totuşi, pandemia ne-a dat peste cap repede.

Dan Goicea, CEO şi fondator al Cocktail Holidays: Anul 2020 a început foarte bine, cu o creştere mare faţă de anul precedent. Totuşi, pandemia ne-a dat peste cap repede.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

15.07.2020, 16:25 73

♦ Turoperatorul a avut în 2019 vânzări de 25 mil. euro, cu 40% mai mult decât în 2018 ♦ Cifra de afaceri depusă la Ministerul de Finanţe, care reprezintă comisionul din activitatea de turism, a fost de 5,4 mil. lei, adică puţin peste 1 mil. euro.

Cocktail Holidays, una dintre cele mai mari agenţii de turism de pe plan local, mizează pe vacanţele în Grecia pentru a se redresa după difi­cul­tăţile ge­ne­rate de pande­mia de Covid-19. Com­pa­nia a dat drumul charte­relor către această destinaţie pe 5 iulie.

„Pentru acest sezon, având în vedere că am dat restart zborurilor către insulele greceşti, sperăm să putem relua activitatea totuşi în condiţii de siguranţă. Aceasta este prioritatea noas­tră. Noi suntem pregătiţi să derulăm sejururile în Grecia în condiţii optime, dar chiar şi aşa, recomandarea noastră pentru turiştii care ajung la destinaţie este să respecte regulile de distanţare socială şi măsurile impuse de igienă. Mai bine să fim un pic precauţi decât să suferim din nou“, spune Dan Goicea, CEO şi fondator al Cocktail Holidays.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO