Business Travel

Cererea pentru litoralul românesc s-a dublat faţă de 2020, gradul de ocupare pentru luna septembrie este de peste 50%

Cererea pentru litoralul românesc s-a dublat faţă de...

Autor: Miruna Diaconu

11.08.2021, 18:15 120

♦ De la 5 septembrie începe programul Litoralul pentru Toţi, în cadrul căruia reducerile sunt chiar şi de 70%  în comparaţie cu preţurile înreigstrate în august.

Numărul rezervărilor în staţiunile de la malul mării s-a dublat faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, gradul de ocupare fiind de peste 50% a locurilor din hoteluri şi pensiuni, conform unei analize a agenţiei de turism Litoralulromânesc.ro. Noile restricţii de călătorie şi anume intrarea Greciei, Franţei şi Spaniei pe lista roşie, cât şi a Turciei pe cea galbenă, precum şi problemele privind incendiile de vegetaţie reprezintă pentru litoralul românesc o creştere considerabilă a cererii.

De asemenea, luna august este una dintre cele mai aglomerate luni de la începutul pan­demiei, iar a doua parte a acestei luni se arată la fel de solicitată de către turiştii români. După data de 15 august, vârful sezonului estival, tarifele pe litoral încep să scadă, iar de la 5 septembrie începe programul Litoralul pentru Toţi, în cadrul căruia reducerile sunt chiar şi de 70%  în com­paraţie cu pre­ţurile înreigstrate în august.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO