Business Travel

Carpathian Estate, un domeniu turistic de 2,5 mil. euro din Buzău, cu spaţii de cazare, fermă, lacuri, pădure şi grădină, îşi caută cumpărător

Pensiunea se închiriază doar integral, pentru minimum două nopţi, potrivit datelor de pe site-ul proprietăţii, cu un preţ de 2.050 de euro pe weekend.

Pensiunea se închiriază doar integral, pentru minimum două nopţi, potrivit datelor de pe site-ul proprietăţii, cu un preţ de 2.050 de euro pe weekend.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

05.12.2019, 17:15 1542

Complexul se află pe terenul unei foste livezi de zece hectare, achiziţionat de actualii proprietari în anul 2008.

Carpathian Estate, un domeniu turistic din localitatea Măgura, judeţul Buzău, este scos vânzare cu un preţ de 2,5 milioane de euro. Complexul, care cuprinde o casă şi mai multe active adiacente, se află pe terenul unei foste livezi de zece hectare, achiziţionat de actualii proprietari în anul 2008.

„Reşedinţa principală de 1.200 de metri pătraţi cuprinde cinci spaţii de cazare, fiecare amenajat în mod diferit (trei camere duble cu baie en-suite şi două apartamente), un dormitor matrimonial de 80 mp cu propriul şemineu, o zonă de zi cu două şeminee, bucătărie deschisă, spaţii de recreere, terase generoase şi un spa cu piscină de 22 de metri lungime, jacuzzi, saună şi baie de aburi”, se arată în catalogul Artmark Historical Estate, divizia imobiliară a casei de licitaţii Artmark, care intermediază vânzarea proprietăţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO