Business Travel

Călburean are în plan să construiască un nou hotel în Mediaş, o investiţie de 3-4 milioane de euro

Gheorghe Călburean este şi preşedintele companiei de foraj şi construcţii Dafora Mediaş, aflată în insolvenţă

Gheorghe Călburean este şi preşedintele companiei de foraj şi construcţii Dafora Mediaş, aflată în insolvenţă

Autor: Mirabela Tiron

22.11.2016, 00:05 1383
Omul de afaceri Gheorghe Căl­bu­rean, cunoscut pentru compania de foraj Dafora Mediaş, dar care con­tro­lează şi în turism compania Bin­derBubi Turism, cu patru unităţi de cazare în judeţul Sibiu, are în plan să dezvolte un nou hotel în Mediaş, lângă hotelul de patru stele BinderBubi.
 
„Este un proiect care va demara în 2018, vom construi un nou hotel, cu centru de conferinţe şi spa, inves­tiţia fiind esti­mată la 3-4 milioane de euro“, a declarat Claudiu Mără­şescu, ma­na­ging di­rector al companiei Binder­bubi Turism.
 
Anul trecut, com­pania a avut o cifră de afaceri de 13,2 mi­lioane de lei şi pier­deri de 840.000 de lei, faţă de 15,8 mi­lioane de lei cu un an în urmă, po­trivit datelor de la Ministerul de Finanţe.
 
„Aşteptăm venituri mai mari în acest an, am avut un grad de ocupare de peste 80% în august  şi septembrie, iar în octombrie a fost de 68%. S-au cazat turişti nemţi, austrieci şi spa­nioli“, a adăugat el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO