Business Travel

Aqua park-ul din cadrul complexului Arsenal Park de la Orăştie a atras 15.000 de vizitatori în iulie. Galerie FOTO

FOTO: Aqua park-ul din cadrul complexului Arsenal Park de la Orăştie

FOTO: Aqua park-ul din cadrul complexului Arsenal Park de la Orăştie

Autor: Mirabela Tiron

03.08.2016, 17:12 1191

Aqua park-ul din cadrul complexului turistic şi de agrement Arsenal Park din Orăştie, deschis de fraţii Cristescu pe locul unei foste unităţi militare, a atras 15.000 de vizitatori în iulie, potrivit oficialilor companiei.

Complexul Arsenal Park de la Orăştie a deschis la jumătatea lunii iunie un centru SPA şi o sală de sport multifuncţională, în valoare de 12,5 milioane de lei. Cele două obiective, sub numele generic de AquaPark Arsenal, au completat o serie de investiţii în complexul turistic estimate la 20 de milioane de euro începând cu 2009, atunci când a fost deschis complexul.

Din numărul total de vizitatori ai AquaPark Arsenal, doar 25% au fost localnici, din Hunedoara, restul venind din alte zone. În complexul Arsenal Park, de la jumătatea lunii iunie, când au fost inaugurate noile investiţii, s-au cazat aproximativ 3.500 de turişti, cărora li se adaugă un număr de 7.000 de vizitatori, care nu au înnoptat în complex.

"Ne aşteptăm ca în luna august să avem peste 20.000 de vizitatori la aqua park şi peste 5.000 de cazaţi în complex", a declarat Marius Cristescu.

Intrarea la aqua park costă 30 de lei pentru trei ore şi 50 de lei pentru întreaga zi, în cazul adulţilor, iar copiii plătesc 25 de lei pentru trei ore sau 40 de lei pentru o zi întreagă.

Arsenal Park se întinde pe un teren de 80 de hectare şi oferă 230 de locuri de cazare în care turiştii pot practica diverse activităţi, printre care instrucţie militară, lupte de airsoft şi paintball, tir cu arme foc, cu arme de airsoft şi paintball, tir cu arcul, plimbări cu transportorul şenilat, concursuri de drezină, închiriere maşini de golf.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO