Business Travel

Agenţia de turism Weco Travel: Primul trimestru a însemnat o creştere a cifrei de afaceri cu peste 32% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Din aprilie, afacerile s-au prăbuşit

Florin Ţâncu, directorul general şi acţionar Weco Travel:

Specificul activităţii noastre este de business travel, noi nu ţinem o evidenţă contabilă a comisionului, cifra noastră de vânzări reprezintă total vânzări. Nu avem nimic împărţit (pe mai multe companii – n. red.), totul este pe o singură entitate juridică.

Florin Ţâncu, directorul general şi acţionar Weco Travel: Specificul activităţii noastre este de business travel, noi nu ţinem o evidenţă contabilă a comisionului, cifra noastră de vânzări reprezintă total vânzări. Nu avem nimic împărţit (pe mai multe companii – n. red.), totul este pe o singură entitate juridică.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.07.2020, 10:28 328

♦ Weco Travel lucrează cu aproape 500 de clienţi corporate, dintre care jumătate firme locale, iar restul multinaţionale din toate domeniile de activitate.

Agenţia de turism Weco Travel, de­ţinută de grupul da­nez Weco Travel şi de antrepre­norul Florin Ţâncu, şi-a men­ţinut trendul de creştere în 2019, avan­sând cu 12%, până la o cifră de afa­ceri de 88,4 milioane de lei, cu 31 de angajaţi.

„Specificul activităţii noastre este de business travel, noi nu ţinem o evidenţă contabilă a comisionului, cifra noastră de vânzări reprezintă total vânzări. Nu avem nimic împărţit (pe mai multe companii – n. red.), to­tul este pe o singură entitate juri­dică“, spune Florin Ţâncu, directo­rul ge­neral al Weco Travel.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO