Business sportiv

Business sportiv. Sportul in business. Luca Militello, CEO al grupului Monza România, merge la sală şi practică tenis de două ori pe săptămână, activităţi care îl relaxează

18.11.2022, 00:05 Autor: Mirabela Tiron

Sportul reprezintă pentru Luca Militello o modalitate de a se relaxa şi de a se deconecta de la stresul din viaţa profesională. Activităţile fizice sunt parte din rutina CEO-ului Monza, care cunoaşte beneficiile sportului.

Luca Militello, CEO al grupului Monza România, unul dintre cei mai  mari jucători de pe piaţa privată de servicii medicale, practică de două ori pe săptămână tenis şi merge constant la sala de fitness.

„Tenisul îl practic de două ori pe săptămână pentru sănătatea  mentală, mă ajută să mă deconectez, mă ajută mult pentru că la nivel de management este un stres destul de puternic. Chiar în ziua când ştiu că joc tenis, înainte să ajung la tenis, mă ajută mult în relaxarea mentală. Recomand ca sporturi tenisul iar pentru a îmbunătăţi prestaţia fizică recomand sala de sport“, a spus el.

Grupul Monza din România, controlat de italienii de la Policlinico de Monza, a intrat în top cinci jucători de pe piaţa locală a serviciilor medicale private, un business deţinut de familia De Salvo, care a început afacerile în domeniul medical în 1974.

„Practic două sporturi, merg la sala de fitness şi fac tenis. Sală fac pentru o bună stare fizică, ajută din punct de vedere medical.  Ştiu foarte bine ce beneficii sunt în a face sport, mai ales la sala de fitness, unde pui în mişcare sistemul cardiovascular şi nu numai‚Äù, a spus Luca Militello.

Grupul privat Monza, controlat de italienii de la Policlinico di Monza, care operează patru spitale în Bucureşti, printre care cel mai mare spital privat  din ţară pe chirurgie cardiovasculară şi cardiologie intervenţională, estimează în acest an afaceri de 70 de milioane de euro, faţă de 62,5 milioane de euro anul anterior.

Anul trecut, grupul Monza a deschis un spital de oncologie, al patrulea din reţea, în cadrul Enayati Medical City, un proiect de la zero al antreprenorului Wargha Enayati, fondatorul Regina Maria.

Grupul Monza acoperă în cele 4 spitale toata gama de operaţii, pe neurochirurgie, chirurgie generală, oncologică,  bariatrică, urologică, ginecologie.

Primul spital Monza a fost deschis în Bucureşti, în zona Arenei Naţionale, în urma unei investiţii de 40 de milioane de euro şi  se întinde pe o suprafaţă de 18.000 mp, pe 9 etaje şi a devenit operaţional în 2012 ca centru de excelenţă în chirurgie cardiovasculară.

 

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Superbet