Business Internaţional

WSJ: Trump i-a cumpărat tăcerea unei actriţe de filme pentru adulţii cu 130.000 de dolari

WSJ: Trump i-a cumpărat tăcerea unei actriţe de filme...

Autor: Alex Ciutacu

13.01.2018, 13:58 907

Un avocat al preşedintelui Donald Trump a aranjat o plată de 130.000 de dolari către o fostă actriţă de filme pentru adulţi, cu o lună înainte de alegerile din 2016, ca parte a unei înţelegeri care i-ar fi interzis acesteia să discute public despre un presupus contact sexual cu Trump, potrivit Wall Street Journal.

Michael Cohen, care a fost timp de aproape un deceniu avocatul principal al lui Organizaţiei Trump, a aranjat o plată către o femeie, Stephanie Clifford, în octombrie 2016 după ce avocatul acesteia a negociat acordul de confidenţialitate cu Cohen, conform surselor citate de WSJ.

Clifford, al cărei nume de scenă este Stormy Daniels, a susţinut că acest contact cu Trump a avut loc în 2006, după un turneu de golf al celebrităţilor, organizat pe malul lacului Tahoe.

Donald Trump s-a căsătorit cu Melania Trump în 2005.

Preşedintele s-a confruntat cu mai multe acuzaţii în timpul campaniei, majoritatea legate de comportament necorespunzător în interacţiunile cu femei, şi le-a negat vehement. În acest caz, nu există acuzaţia de interacţiune sexuală lipsită de consens.

„Acestea sunt acuzaţii vechi, reciclate, care au fost publicate şi puternic dezminţite înainte de alegeri”, a transmis un oficial din Casa Albă. Oficialul a refuzat să răspundă la întrebările legate de înţelegerea semnată cu Cifford. Nu se cunoaşte nici dacă Donald Trump este conştient că femeia a fost plătită.

O altă actriţă de filme pentru adulţi, Jessica Drake, a susţinut în octombrie 2016 în cadrul unei conferinţe de presă, că Trump a sărutat-o cu forţa pe ea şi încă două femei într-un hotel, în cadrul aceluiaşi eveniment de golf din 2006.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO