Business Internaţional

Wizz Air adaugă patru noi destinaţii de zbor din Timişoara, spre trei ţări europene

Wizz Air adaugă patru noi destinaţii de zbor din...

Autor: Dorin Oancea, Mediafax

02.08.2019, 12:10 6288

Începând cu a doua jumătate a anului, compania aeriană Wizz Air alocă a treia aeronavă bazei de la aeroportul Timişoara şi va deschide 4 destinaţii noi, cu zbor direct din Timişoara: Billund (Danemarca), Doncaster/Sheffield (Marea Britanie), Nuremberg şi Baden Baden (Germania).

Toate destinaţiile vor avea o frecvenţă de două ori pe săptămână. ”Prin introducerea celor 4 noi destinaţii se măreşte zona europeană accesibilă direct din Timişoara şi în acelaşi timp Banatul, Timişul şi Timişoara - viitoare Capitală Culturală a Europei - au şanse sporite de a fi vizitate de turişti europeni. Alocarea celei de-a treia aeronave la baza din Timişoara înseamnă o creştere economică regională, mai multe locuri de muncă în economia locală şi regiunea Banat, dar şi mai multe oportunităţi de călătorie accesibile spre şi dinspre Timişoara”, a declarat directorul aeroportului Timişoara, Daniel Idolu.

Introducerea celor 4 noi destinaţii şi suplimentarea zborurilor către alte destinaţii existente, va creşte numărul zborurilor săptămânale efectuate de către compania aeriană Wizz Air pe Aeroportul Timişoara cu 18 curse, respectiv de la 44 la 62 de zboruri săptămânale. Astfel, din 4 august 2019, compania aeriană Wizz Air va opera 19 destinaţii cu zbor direct din Timişoara, cu legături în 7 ţări europene (Anglia, Belgia, Danemarca, Franţa, Germania, Italia, Spania), plus Israel.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO