Business Internaţional

Vladimir Putin: SUA doreşte să cauzeze probleme în alegeri, ca răspuns la presupusele interferinţe ruse

Vladimir Putin: SUA doreşte să cauzeze probleme în...

Autor: Olimpia Nicolae, Mediafax

09.11.2017, 15:51 115

Vladimir Putin, preşedintele rus, a declarat că este îngrijorat că Washingtonul ar putea avea planuri de a interfera în alegerile prezidenţiale ruse din 2018, ca răspuns la presupusele ingerinţe ale Kremlinului în alegerile americane din 2016, informează Russia Today.

”Drept răspuns la presupusele interferinţe ale Kremlinului în alegerilor americanilor, aceştia doresc să creeze probleme în cadrul alegerilor prezidenţiale din Rusia”, a afirmat Putin joi.

”Pentru a face asta, Washingtonul s-ar putea folosi mecanisme ”de conexiune şi dependenţă” în cadrul Comitetului olimpic”, a mai adăugat liderul rus în cadrul unei vizite oficiale în oraşul Chelyabinsk.

Preşedintele a spus că este ”îngrijorat” şi are ”suspiciuni” că ”SUA ar putea încerca să creeze o atmosferă supărătoare în comunitatea sportivă”, în măsura în care Jocurile Olimpice de Iarnă din 2018 vor coincide cu perioada alegerilor prezidenţiale ruse.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO