Business Internaţional

Un protestatar a aruncat steaguri ale Rusiei spre Donald Trump, la sediul Congresului SUA

Un protestatar a aruncat steaguri ale Rusiei spre Donald...

Autor: Mihai Draghici

24.10.2017, 20:33 74

Un protestatar a aruncat steaguri ale Rusiei, marţi, spre preşedintele SUA, Donald Trump, la intrarea în sediul Congresului, relatează postul ABC News şi site-ul Axios.com.

Steagurile nu au părut să îl atingă pe Donald Trump, care a continuat drumul alături de Mitch McConnell, liderul majorităţii republicane din Senat.

Protestatarul se afla printre jurnaliştii prezenţi la venirea preşedintelui SUA la sediul Congresului. Bărbatul a strigat "Trump înseamnă trădare!" în timp ce arunca steaguri ale Rusiei.

"De ce ne vorbiţi despre diminuarea impozitelor când ar trebui să ne vorbiţi despre trădare?", a adăugat protestatarul.

Individul a fost imobilizat imediat de agenţii Poliţiei Capitoliului, fiind plasat în arest preventiv. Agresorul a fost identificat drept Ryan Clayton, membru al organizaţiei Americani care Trec la Acţiune (Americans Take Action), o mişcare care vrea destituirea lui Donald Trump.

Donald Trump a venit marţi după-amiază (marţi seară, ora României) la Capitoliu pentru a discuta cu liderii Congresului SUA despre planul de reforme fiscale elaborat de Administraţia de la Washington.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO