Business Internaţional

Un nou incident la United Airlines: Avea bilet pentru Paris, dar a ajuns la San Francisco. "Coşmarul" unei călătorii cu avionul, de 28 de ore. VIDEO

Un nou incident la United Airlines: Avea bilet pentru...

Autor: Silvana Chiujdea

05.05.2017, 12:35 2407

După scandalul în care un pasager a fost bruscat şi târăt pentru a fi dat afara din avion, United Airlines este acum în centrul unei noi dispute. Compania şi-a prezentat public scuze, calificând incidentul prin care o femeie a ajuns în San Francisco, în loc să aterizeze la Paris, drept inacceptabil.

Potrivit ABC 7Lucie Bahetoukilae, care nu vorbeşte engleza, a fost indrumată greşit chiar de angajaţii United Airlines spre un alt zbor.

Ea a prezentat biletul la îmbarcare, iar după ce acesta a fost scanat a urcat în avion şi a vrut să îşi ocupe locul rezervat: 22C. Cum scaunul era ocupat deja stewardesa i-a verificat tichetul şi i-a repartizat alt alt loc, fără să o întrebe nimic.

Femeia nu a realizat niciun moment că United Airlines a a schimbat poarta de îmbarcare spre Paris în ultima clipă. Angajaţii nu făcut anunţul în limba franceză şi nici nu i-au trimis vreo notificare prin prin e-mail.

 

 

Citiţi articolul integral pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO