Business Internaţional

Un gigant auto italian se pregăteşte de redeschidere: Ferrari îşi testează angajaţii înainte de reluarea producţiei

Un gigant auto italian se pregăteşte de redeschidere:...

Autor: Teodor Bobei

22.04.2020, 13:38 106

Ferrari testează lucrătorii din uzine pentru a reîncepe producţia. Practic, lucrătorii sunt testaţi şi alertaţi printr-o aplicaţie dacă au luat contact cu un coleg poziitiv COVID-19, planul celor de la Ferrari având ca scop obţinerea unui mediu sigur de lucru: reluarea activităţii.

Porducătorul italian Ferrari face tot posibilul să reia producţia de maşini. Compania îşi testează în masă angajaţii din uzine. Planul acestora este elaborat alături de virusologi şi poate fi un exemplu pentru industria auto.

Lucrătorii de la fabrica Ferrari se înscriu în masă la testarea voluntară pentru Coronavirus pentru a se putea întoarce la muncă.

Acţiunea producătorului Iitalian face parte dintru-un proiect mai amplu şi ambiţios care ar putea deveni un model pentru producătorii disperaţi să reia producţia.

În cadrul proiectului „Back on Track”, staff-ul Ferrari, familiile acestora şi furnizorii efectuează întâi teste de sânge pentru a şti dacă sunt infectaţi şi primesc o aplicaţie care îi anunţă dacă au luat contact cu vreunul dintre colegii infectaţi cu COVID-19.

Pentru moment, uzinele Ferrari rămân închise, împreună cu alte afaceri din Italia, declarate neesenţiale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO