Business Internaţional

Un avion neidentificat s-ar fi prăbuşit în largul coastei de vest a Myanmarului. UPDATE: Autorităţile au infirmat prăbuşirea

Un avion neidentificat s-ar fi prăbuşit în largul...

Autor: Mediafax

28.10.2016, 11:37 5683

UPDATE: Autorităţile din Myanmar au infirmat rapoartele conform cărora un avion s-ar fi prăbuşit pe coasta de vest a ţării vineri, potrivit unui oficial al Departamentului de Aviaţie Civilă, scrie Reuters. 

Un oficial de rang înalt din cadrul Departamentului pentru Aviaţie Civilă din Myanmar a declarat că o "aeronavă neidentificată" s-a prăbuşit în mare, în largul coastei de vest a ţării, iar autorităţile încearcă să o localizeze, relatează Reuters online.

"Singurul lucru pe care îl pot spune sigur în acest moment este că nu este un avion al companiilor nostre aeriene, din ce am verificat până acum", a declarat oficialul Tin Maung Ni pentru Reuters.

Acesta a spus că autorităţile aviatice au fost alertate de către surse regionale despre accidentul care, potrivit unor informaţii neconfirmate deocamdată, a avut loc vineri dimineaţa.

Tin Maung Ni a spus, de asemenea, că nu există informaţii că ceva ar fi în neregulă de la vreo companie care operează în larg în regiune sau care survolează Myanmarul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO