LIVE: ZF AGROPOWER - ​ÎNĂSPRIREA POLITICILOR MONETARE IMPACTEAZĂ BURSELE DE CEREALE: CE SE VA ÎNTÂMPLA CU PREŢURILE? Cum răspund fermierii români în această situaţie? O discuţie cu Cezar Gheorghe, consultant comerţ cu cereale, Clubul Fermierilor Români.
Business Internaţional

Uită de cumpărarea sau de închirierea unei locuinţe. Un oraş superb din Italia te va plăti cu 33.000 $ ca să te muţi acolo

Dacă ai visat mereu la o viaţă nouă departe de haos, a sosit acum această oportunitate odată cu o schemă de atragere a noilor locuitori într-o regiune superbă din Italia.

Potrivit luxurylaunches.com, regiunea Calabria, aflată în sudul Italiei, oferă 33.000 $ oamenilor care vor să se mute în câteva dintre cele mai frumoase locuri din zona sa rurală. Scopul este de a inversa trendul demografic negativ al regiunii. Satele de acolo au o populaţie de mai puţin de 2000 de locuitori. Schimbarea adresei tale permanente va fi însoţită de un venit lunar plătit de autorităţile locale. Totuşi, plata va veni dacă este îndeplinită condiţia ca noii rezidenţi să-şi înceapă propriul business acolo sau să se angajeze în cadrul unuia din business-urile existente .

Gianpietro Coppola, primarul unuia dintre oraşele incluse în această schemă, declară: „Vrem ca acesta să fie un experiment de incluziune socială. Vrem să atragem oameni care să trăiască în regiune, să se bucure de priveliştea de aici şi să folosească locurile din oraş pustii acum, precum spaţiile de conferinţă dotate cu Internet la viteze mari. Turismul impredictibil şi casele vândute cu un euro nu reprezintă cele mai bune modalităţi prin care să reanimăm sudul Italiei”. 

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Photo by antonino trimboli on Unsplash

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.