Business Internaţional

Topul mondial al celor mai afectate ţări de pandemie se modifică. India depăşeşte Rusia şi devine a treia ţară din lume cu cele mai multe cazuri de COVID

Topul mondial al celor mai afectate ţări de pandemie se...

Autor: Anamaria Cadis

06.07.2020, 07:14 629

India a raportat, duminică, aproape 24.000 de noi cazuri de COVID-19 şi a devenit a treia ţară din lume în privinţa numărului de persoane infectate cu noul coronavirus, arată cifrele worldmeters.info.

Cu un total de 697.836 de cazuri, India a depăşit, duminică, Rusia la numărul de infecţii cu noul coronavirus. Doar Statele Unite, cu aproape 3 milioane de cazuri, şi Brazilia, cu 1,6 milioane, au mai multe îmbolnăviri la nivel mondial.

De la izbucnirea pandemiei, în India 19.700 de persoane şi-au pierdut viaţa după ce au contactat COVID-19. În ultimele 24 de ore, numărul deceselor a fost de 421.

Noile cifre vin cu o zi înainte de data la care autorităţile indiene au decis să deschidă Taj Mahal, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din lume, pentru vizitatori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO