Business Internaţional

Topul celor mai bune restaurante reuneşte la Londra cei mai buni bucătari din lume - Galerie FOTO

Topul celor mai bune restaurante reuneşte la Londra cei mai buni bucătari din lume

Autor: Traian Terzianm

17.04.2011, 15:09 156

Cei mai buni bucătari din lume se întâlnesc luni la Londra, încadrul decernării premilor acordate celor mai bune 50 derestaurante din lume, informează Bloomberg. Evenimentul care vadeveni o dată importantă a calendarului culinar, va avea loc luni,la Guildhall, Londra.

Daniel Boulud şi Thomas Keller sunt aşteptaţi să vină din parteaStatelor Unite, Rene Redzepi din Danemarca, iar alte numeimportante care aparţin artei culinare vor fi prezente ladecernarea premiilor în cadrul evenimentului S. Pellegrino Cele MaiBune 50 de Restaurante din Lume.

"Aş fi surprins dacă ar exista un alt eveniment care săîntâlnească în acelaşi timp atâţia bucătari renumiţi din întreagalume", a spus William Drew, editor la revista Restaurant Magazine,care le va acorda premiile bucătarilor.

Anul trecut câştigătorul primului loc a fost Redzepi's Noma dinCopenhaga, fiind urmat de Ferran Adria's El Bulli din nordulBarcelonei, care a câştigat prima poziţie a topului în anul2002.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO