Business Internaţional

Top 3 subiecte în Wall Street Journal de astăzi

Top 3 subiecte în Wall Street Journal de astăzi

Autor: Mădălina M.

04.11.2013, 12:12 331

BlackBerry află azi dacă are un proprietar nou

Viitorul companiei BlackBerry poate deveni mai clar chiar de luni, cand este planificată definitivarea acordului preliminar de preluare a companiei de 4,7 miliarde de dolari de către Fairfax Financial, dar sunt posibile şi alte oferte.

Se repetă boom-ul IT de pe bursă din anii '90

Investitorii se îmbulezesc sâ profite de ofertele publice iniţiale de pe bursa americană în cel mai rapid ritm de la începutul crizei financiare, alimentând un entuziasm pentru achiziţia de acţiuni ale companiilor nou listate, care seamănă cu euforia generată de listările jucătorilor din IT la finalul anilor ’90.

Cea mai mare amendă de insider trading

Firma de investiţii SAC şi procurorii federali din Manhattan vor anunţa luni o înţelegere record în afara tribunalului, în urma unei anchete de tranzacţionare la bursă pe bază de informaţii privilegiate.  Potrivit acordului, compania condusă de Steven Cohen va fi de accord să plătească 1,2 miliarde de dolari în sancţiuni penale  şi va pleda vinovat în faţa acuzaţiilor aduse de procurori. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO