Business Internaţional

Top 3 subiecte în Financial Times de astăzi

Top 3 subiecte în Financial Times de astăzi

Autor: Ştefan Stan

26.09.2013, 10:30 337

Miliardarul Mikhail Prokhorov se luptă pentru cumpărarea Uralkali

Miliardarul rus Mikhail Prokhorov, care deţine echipa de basket Brooklyn Nets, se află alături de alte două companii asiatice pe lista potenţialilor ofertanţi pentru producătorul de potasă Uralkali, în condiţiile în care acţionarii grupului se pregătesc să îşi vândă participaţiile, din cauza disputelor cu autorităţile belaruse. Potasa este o substanţă folosită ca fertilizator şi în procesul de fabricare a săpunului.

"Lord Libor" este chemat în instanţă

Departamentul american de justiţie i-a intentat un proces lui Colin Goodman, un broker supranumit “Lord Libor” de la  ICAP Londra, cea mai mare firmă de brokeraj din lume pentru instituţii financiare, după ce a ajutat un client important al companiei să manipuleze ratele Libor.

Acţiunile BlackBerry au scăzut din nou

Acţiunile BlackBerry au scăzut miercuri sub valoarea din oferta de preluare de 4,7 miliarde de dolari, făcută de Fairfax Financial Holdings, acţionarul majoritar al companiei producătoare de smartphone-uri.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO