Business Internaţional

Talentele ascunse ale lui Putin: După ce a călărit în Siberia, a zburat cu planorul cu păsările călătoare, a înotat cu delfinii şi a cucerit adâncimile din Lacul Baikal şi Marea Neagră, Vladimir Putin îşi mai arată un ”talent”: ştie să cânte la pian

Autor: Ştefan Stan

15.05.2017, 11:05 29959

Vladimir Putin, unul dintre cei mai controversaţi şi totodată urmăriţi lideri mondiali, după ce a călărit fără cămaşă în Siberia, a pilotat un planor printre păsările călătoare, a înotat cu delfinii, şi-a trântit de pământ oponenţii la judo şi s-a aventurat în adâncimile Lacului Baikal şi a Mării Negre, a adăugat un nou talent la portofoliul său ”impresionant”. Preşedintele rus a ţinut să îşi prezinte repertoriul său de pianist.

Fiind în Beijing pentru initiativa ”O centură, un drum”, în valoare de 1 miliard de dolari, unul dintre cele mai ambiţioase proiecte de infrastructură, preşedintele rus aştepta la poartă ca preşedintele chinez Xi Jinping să ajungă. Astfel, preşedintele Vladimir Putin s-a aşezat la pianul din hol şi a cântat două cânteve: Cântecul serii, compus de Vasily Solovyov-Sedoi, şi Ferestre Moscovite, de Tikhon Khernnikov.

Ambele cântece sunt compuse la sfârşitul anilor 50, când, Putin, în vârstă de 64 de ani, era un copil, iar Uniunea Sovietică se ridica din umbra lui Stalin, care a murit în 1953. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO