Business Internaţional

Sute de pasageri au aşteptat 12 ore într-un avion pe pistă pentru a decola

Sute de pasageri au aşteptat 12 ore într-un avion pe...

Autor: Oana Stupinean

05.01.2015, 12:50 7909

Sute de pasageri ai unui zbor comercial au aterizat la San Francisco după o cursă de 28 de ore, dintre care 12 în aşteptare pe pista aeroportului din Abu Dhabi fără mâncare şi informaţii precise în legătură cu întârzierea, scrie Associated Press.

Zborul companiei aeriene Etihad Airways a fost întârziat din cauza ceţei care a acoperit Abu Dhabi pentru o jumătate de zi, potrivit pasagerilor.

”Ne tot anunţau că urmează să plecăm fie în 15, fie în 20, fie în 30 de minute. Asta a durat 12 ore”, a declarat unul dintre pasageri pentru reporterii din San Francisco, după aterizare, sâmbătă seara.

Potrivit pasagerilor, echipajul zborului a motivat întârzierea prin multitudinea zborurilor din aeroport.

Etihad, unul dintre operatorii de stat din Emiratele Arabe Unite, a cerut scuze pasagerilor pentru neplăcerile create, anunţând că problema a afectat şi alte zboruri.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al companiei aeriene a declarat că întârzierea cauzată de ceaţă a afectat cel mai mult zborul 183, cu destinaţia San Francisco.

Însoţitorii de zbor au oferit apă şi mâncare, însă doar după ce pasagerii au făcut plângeri, potrivit unui pasager.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO