Business Internaţional

Sub ameninţarea descalificării. După "şocul" dat de Cahill, Simona putea încasa o nouă lecţie despre ce nu se face pe terenul de tenis. Halep a lovit din greşeală cu racheta un copil de mingi

Sub ameninţarea descalificării. După "şocul" dat de...

Autor: Pro Sport

15.05.2017, 15:46 5085

A fost 7-5, 6-7(5), 6-2 pentru Simona Halep în finala turneului de la Madrid, însă partida a fost la un pas să fie câştigată de Mladenovic, după un gest necugetat al româncei.

Reacţia de frustrare a Simonei Halep la scorul de 1-0 la seturi şi 6-5 în manşa a doua a finalei cu franţuzoaica Kristina Mladenovic ar fi putut pune capăt meciului. Românca şi-a pierdut cumpătul şi a dat cu racheta de pământ după un punct pierdut pe serviciul lui Mladenovic. Reluările au arătat că racheta Simonei a lovit un copil de mingi aflat în deplasare. Simona a fost avertizată din scaun, a primit  "code violation", însă lovirea unui arbitru sau a unui oficial în timpul meciului, "intenţionat" - aşa cum este clasată orice situaţie care nu rezultă din stricta desfăşurare a punctului (jucătoarea sau jucătorul scapă racheta din mână în timpul plonjonului, în încercarea de a ajunge mingea adversarului, o problemă tehnică precum desprinderea capului rachetei înregistrată de Radwanska, lovirea cu mingea expediată greşit în raliu sau ciocnirea din inerţie cu cei de pe teren) este sancţionată cu descalificare.

Simona pare că a avut noroc uriaş: "victima" nu a dat importanţă incidentului, spre deosebire de o arbitră din Statele Unite, iar din scaun a avut parte de clemenţă.

Citiţi articolul integral pe www.prosport.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO