Business Internaţional

Start-up-ul local Sypher a atras o finanţare de 100.000 euro de la acţionarul majoritar al grupului Romstal

Mihai Ghiţă şi Cristian Badea

Mihai Ghiţă şi Cristian Badea

Autor: Ioana Nita

05.10.2021, 00:01 141

Sypher, start-up-ul local care a dezvoltat un asistent virtual GDPR – o platformă software ce ajută companiile în procesul de conformitate GDPR, a obţinut o finanţare de 100.000 euro de la Enrico Perini, acţionarul majoritar al Grupului Romstal. Investiţia face parte dintr-o rundă de finanţare totală de 550.000 euro, în care investitorul principal este fondul local Sparking Capital, care a alocat deja suma cu 225.000 euro. Pentru a ajunge la suma ţintită de 550.000, Sypher are în derulare o campanie de strângere de fonduri pe platforma de equity crowdfunding SeedBlink.com, unde până acum a reuşit să atragă circa 22.000 euro. "Am ales să investim în Sypher pentru că folosim deja produsul şi îi cunoaştem astfel beneficiile.

Am observat din interacţiunile directe implicarea si dedicarea creatorilor acestuia, Mihai Ghiţă şi Cristian Badea, şi suntem convinşi că Sypher va ajunge în top 3 în Europa în următorii 5 ani. În continuare, dorim să ne diversificăm portofoliul de investiţii şi să susţinem oameni cu viziune, cu echipe dedicate activităţilor pe care le dezvoltă", a declarat Enrico Perini, acţionarul majoritar al Grupului Romstal.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO