Business Internaţional

Sorana Cîrstea, eliminată în optimile turneului WTA de la Doha

Sorana Cîrstea, eliminată în optimile turneului WTA de...

Autor: Claudiu Giurgea, Mediafax

15.02.2018, 14:17 126

Sorana mai jucase de două ori împotriva Garbinei, dar nu a reuşit niciodată să treacă de fosta ocupantă a locului 1 mondial. Şi nu a reuşit să o facă nici la Doha.

În primul set al meciului cu Muguruza, Cîrstea nu a avut replică. A comis 13 greşeli neforţate şi, după 24 de minute a pierdut prima manşă cu 6-0. Primul game câştigat de româncă în partida din optimile de finală de la Doha a venit în setul secund, la 2-0 pentru a patra favorită a turneului. Muguruza a făcut imediat 5-1. A fost momentul în care Sorana a dat impresia că poate reveni: şi-a câştigat serviciul şi ulterior a reuşit şi primul break al său din acest joc, însă Muguruza şi-a câştigat serviciul şi, la finalul unui meci ce a durat 64 de minute, Cîrstea pierde în două seturi 0-6, 4-6 şi va încasa pentru performanţa sa 33 750 de dolari şi 105 puncte WTA, în timp ce Muguruza va încasa un cec de 68 125 de dolari şi 190 de puncte WTA.

În sferturile de finală ale competiţiei, Garbine Muguruza o va întâlni pe câştigătoarea din meciul Caroline Garcia-Anna Blinkova.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO