Business Internaţional

Simonei Halep a câştigat prima partidă din postura de femeie căsătorită

Simonei Halep a câştigat prima partidă din postura de...

Autor: Rafael Hekman

09.10.2021, 08:01 47

Simona Halep a debutat cu o victorie la cea de-a zecea prezenţă la turneului de tenis de la Indian Wells, învingând cu 7-6(2), 6-1 pe ucraineanca Marta Kostyuk. După un prim set strâns Halep a terminat în pas de marş setul secund, favorita numărul 11 aşteptând-o în turul 3 pe Emma Răducanu. 

Meciul a marcat o nouă etapă a carierei Simonei Halep care a jucat prima dată la simplu, decând a anunţat despărţirea de fostul ei antrenor, Darren Cahill, la sfârşitul lunii trecute.

A fost deasemenea, aşa cum remarca şi cel care a intervievat-o pe teren, după meci, prima partidă de simplu a Simonei Halep din postura de femeie căsătorită.

"Întotdeauna când mă întorc aici, mă simt minunat. Este foarte plăcut să fiu din nou sănătoasă şi să concurez la acest nivel. Să joc în octombrie aici este atât de special", a declarat Halep după meci.

"Am ratat foarte multe ocazii de a juca tenis la acest nivel, în acest an, pentru că am fost accidentată şi multe luni nu am putut juca. Am venit aici un pic mai agresivă decât de obicei şi încerc să îmi îmbunătăţesc jocul şi pe mine însămi. Atitudinea mea nu a fost grozavă, dar voi continua să muncesc şi este o plăcere să mă întorc şi să câştig un meci la Indian Wells."

Anterior acestei partide, Simona Halep a mai câştigat un meci la Indian Wells, însă în pereche cu Gabriela Ruse, în competiţia de dublu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO