Business Internaţional

Simona şi-a mărit echipa, iar cel mai nou membru are doar 21 de ani. Cum o va ajuta pe Halep

Simona şi-a mărit echipa, iar cel mai nou membru are...

Autor: Pro Sport

23.09.2018, 15:43 1519

Apariţie nouă în echipa Simonei Halep. Liderul mondial l-a cooptat în staff-ul său pe William Birău (21 de ani), cel care va îndeplini rolul de sparring-partner.

Plecată la Wuhan fără Darren Cahill, care şi-a luat o perioadă de pauză pentru a petrece un timp alături de familia din Australia, Simona s-a afişat la petrecerea jucătoarelor alături de echipa care o însoţeşte în China. Alături de Teo Cercel şi Andrei Cristofor şi-a făcut apariţia şi Wiliam Birău, un fost jucător de tenis în vârstă de 21 de ani care a devenit sparring-partner-ul constănţencei.

Birău este o cunoştinţă mai veche a Simonei, el fiind, de altfel, sparring-partner-ul fetelor din echipa de Fed Cup a României. Remarcat de Daniel Dobre, fostul antrenor al lui Halep, William a ajuns în anturajul echipei de Fed Cup în 2015, debutând ca partener de antrenament în 2016, la meciul România - Spania. Născut în Italia, dar crescut în Spania, unde este stabilit acum, Birău a dat startul colaborării cu Simona, pe care o va ajuta la antrenamente.

Citiţi continuarea pe www.prosport.ro 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO