Business Internaţional

Simona Halep trece de Irina Begu şi va juca finala la Praga

Simona Halep trece de Irina Begu şi va juca finala la Praga

Autor: Sebastian Ujica

15.08.2020, 19:03 74

Simona Halep a învins-o în două seturi pe Irina Begu în semifinala turneului de la Praga după o oră şi jumătate de joc. Irina Begu reuşise să câştige, sâmbătă dimineaţă, meciul din sferturi cu Sara Sorribes Tormo. În finală, Simona Halep o va întâlni pe favorita numărul 3, belgianca Elise Mertens.

Simona Halep a revenit pe teren cu victorie. Campioană la Dubai în februarie, Halep va juca acum finala la Praga. În penultimul act a trecut cu greu de Irina Begu. Aceasta a condus în primul set, însă Simona Halep a revenit şi a câştigat în tiebreak la 2.

În setul secund, Irina Begu a cedat după ce mai jucase un meci, tot sâmbătă, iar Simona Halep s-a impus fără emoţii cu scorul de 6-3.

În finală, Halep o va întâlni pe Elise Mertens. Are de luat o revanşă în faţa belgiencei, care a învins-o în 2019 în finala în Qatar.

„Nu am jucat cel mai bun tenis al meu astăzi. Dar ea era şi obosită. În opinia mea a fost un meci bun şi sunt foarte fericită că l-am putut câştiga. E mereu dificil să joci contra ei. E o jucătoare grozavă. Sunt fericită pentru ea că a ajuns în semifinale şi de faptul că am jucat la acest turneu împrepună. Am ajuns până în finală în primul turneu pentru mine iar asta e bine, e un sentiment plăcut. Voi da totul (în finală - n.r.) pentru că vreau cu adevărat să o câştig, dar nu e niciodată uşor”, a mărturisit Simona Halep.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO