Business Internaţional

Simona Halep s-ar putea întâlni cu Anastasia Pavlyuchenkova în primul meci la Moscova

Simona Halep s-ar putea întâlni cu Anastasia...

Autor: Mihaela Măncilă, Mediafax

14.10.2018, 16:02 71

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) şi-a aflat, duminică după-amiază, 14 octombrie, potenţialele adversare din drumul spre trofeul de la Moscova, ultimul turneu de pregătire înaintea Turneului Campioanelor de la Singapore.

Accidentată la spate, Halep a ajuns în capitala Rusiei, a efectuat primul antrenament fără să fie nevoită să suporte dureri prea mari, iar acum ştie de cine trebuie să treacă pentru a ridica deasupra capului al doilea trofeu la Kremlin Cup, după cel din 2013. Iar tragerea la sorţi nu a fost cea mai uşoară pentru liderul mondial, care va avea de învins adversare cu nume pentru a ajunge în fazele finale ale competiţiei.

Prima favorită a turneului moscovit, Simona va intra în concurs direct în turul al doilea, unde va da, cel mai probabil, peste Anastasia Pavlyuchenkova. Apoi, în sferturile de finală, dacă se vor respecta calculele hârtiei, Simona ar trebui să joace contra unei alte rusoaice, Daria Kasatkina. Pentru semifinale, favoritele sunt Kiki Bertens (Olanda) şi Elise Mertens (Belgia), iar ultimul act ar putea aduce o înfruntare cu Sloane Stephens (SUA), Karolina Pliskova (Cehia) sau Anastasia Sevasota (Ucraina), favoritele de pe partea inferioară a tabloului de concurs.

În timp ce Halep se va bucura de un prim tur liber, Mihaela Buzărnescu va deschide cu un meci contra bielorusei Aliaksandra Sasnovich, în timp ce Irina Begu va da peste Iulia Putinţeva, reprezentanta Kazahstanului.

Meciurile de pe tabloul principal de concurs vor începe luni, iar Simona va debuta fie marţi, fie miercuri, în funcţie de programările organizatorilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO