Business Internaţional

Simona Halep: Finala Australian Open din 2018 îmi dă convingerea că am o şansă să joc bine aici

Simona Halep: Finala Australian Open din 2018 îmi dă...

Autor: Radu Stroe

19.01.2020, 21:45 37

Simona Halep a luat parte la conferinţa de presă premergătoare debutului la Australian Open. Sportiva şi-a amintit de finala disputată în 2018, împotriva lui Caroline Wozniacki.

La conferinţa de presă premergătoare debutului Simonei Halep la Australian Open, românca a vorbit despre finala din 2018 a turneului de Mare Şlem, când a pierdut în faţa lui Caroline Wozniacki, cu scorul de 6-7, 6-3, 4-6: ”Este mereu o amintire pozitivă pentru mine. Am spus de multe ori că acea partidă mi-a dat încrederea că într-o zi voi putea câştiga şi eu un turneu de Mare Şlem. A fost un meci foarte, foarte bun şi ori de câte ori mă gândesc la Australian Open, îmi vine în minte. Îmi dă senzaţii bune, îmi dă convingerea că am o şansă să joc bine aici".

”Mă simt bine cu tenisul meu, chiar dacă nu am adunat multe meciuri. Încerc să mă reobişnuiesc cu partidele oficiale pentru că sunt sensibil diferite de antrenamente. Am dat tot ce am putut la Adelaide, dar nu am putut câştiga acel meci pentru că Sabalenka a fost prea puternică în acea zi, iar pentru mine a fost dificil să am ritm. Venind însă aici, având câteva zile în plus pentru a mă obişnui cu terenurile şi cu atmosfera, e un lucru pozitiv. Sunt OK şi pregătită să iau startul”, a mai spus Halep.

”Trebuie să fiu pregătită pentru fiecare meci pe care îl joc şi să nu mă gândesc la rezultat deoarece astfel pun presiune pe mine şi nu-mi place acest lucru”, a concluzionat sportiva.

Simona Halep va debuta, marţi, la Australian Open, în faţa lui Jennifer Brady (49 WTA).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO