Business Internaţional

Simona Halep: Am avut încredere în forţele proprii, după acea accidentare la gleznă am spus că voi da totul

Simona Halep: Am avut încredere în forţele proprii,...

Autor: Denis Şchiopu, Mediafax

25.01.2018, 10:08 516

"A fost un meci foarte greu, sunt foarte emoţionată, ştiam că va fi foarte complicat. Ştiam că Angelique se deplasează foarte bine pe teren şi loveşte din toate poziţiile. A fost doilea meci foarte lung aici, nu e uşor să ai două astfel de meciuri într-un asemenea turneu, dar trebuie să mă bucur de moment acum. Publicul m-a susţinut permanent şi îi mulţumesc.

În acest meci am fost prima care a avut două şanse de meci, am avut încredere în forţele proprii, după acea accidentare la gleznă am spus că voi da totul în acest turneu, apoi mă voi odihni. Încerc să rămân foarte calmă. Azi am fost puţin mai tensionată, dar am făcut ceea ce contează. Am făcut-o foarte bine şi sunt mândră cu ce am realizat", a afirmat Halep, la finalul meciului câştigat împotriva germancei, scor 6-3, 4-6, 9-7

În finală, Simona Halep o va înfrunta, sâmbătă, pe daneza Caroline Wozniacki, numărul doi mondial, care a învins-o joi pe belgianca Elise Mertens cu 6-3, 7-6.

"O respect mult pe Caroline, ştiu că va fi un meci smilar. Va trebui să alerg foarte mult, dar acum am nevoie de o zi de odihnă. După ce am pierdut la Roland Garros mi-am spus că dacă voi mai fi în aceeaşi situaţie, voi da tot ce pot, voi fi mai curajoasă. Şi voi face tot ce pot", a declarat Simona despre finala cu Wozniacki.

Românca se află la a treia finală de Grand Slam din carieră, după cele pierdute la Roland Garros în 2014 şi 2017.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO