Business Internaţional

Silvio Berlusconi a fost testat poztiv pentru COVID-19. Fostul premier italian a fost internat în spital

Silvio Berlusconi a fost testat poztiv pentru COVID-19....

Autor: Anca Mihai

04.09.2020, 11:11 144

Silvio Berlusconi, testat pozitiv la coronavirus, a fost internat în spital. Fostul premier al Italiei se afla în izolare la reşedinţa de la Arcore, zona Milano, însă starea lui de sănătate s-a agravat şi a fost internat pentru analize.

Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi, în vârstă de 83 de ani, a fost internat vineri dimineaţa la prestigiosul spital universitar din Milano San Raffaele, anunţă Rai News.

Cu o zi înainte, politicianul a acordat un interviu cotidianului Corriere della Sera prin care mărturisea că nu avea simptome.

Berlusconi a descoperit că este pozitiv la coronavirus la întoarcerea din concediu de pe insula Sardinia. Acolo s-a întâlnit cu fostul şef de la Formula 1, Flavio Briatore, testat şi el pozitiv la coronavirus.

Silvio Berlusconi a preferat să se izoleze la vila din localitatea Arcore împreună cu actuala parteneră Marta Fascina, testată şi ea pozitiv. La scurt timp şi doi dintre copiii lui, Barbara şi Luigi Berlusconi au descoperit că sunt infectaţi cu Covid 19.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO