Business Internaţional

Setea de sex a lui Berlusconi plătită din banii contribuabililor italieni

Autor: Adrian Voicu

18.09.2011, 13:00 151

Premierul italian Silvio Berlusconi s-ar fi folosit de avioane plătite din banii contribuabililor pentru a aduce fete de companie la petrecerile sale private, informează Euronews.com citând stenograme ale interceptărilor telefonice prezentate în cadrul anchetei asupra unui caz de prostituţie.

Într-o convorbire cu prietenul său, omul de afaceri Gianpaolo Tarantini, politicianul s-a lăudat că la uşa dormitorului său au aşteptat 11 fete pentru a face sex cu el. Cu toate acestea el s-a culcat doar cu opt pentru că "nu poţi să le faci pe toate". De asemenea, el a discutat despre folosirea avioanelor guvernului pentru transportarea fetelor la petreceri.

În prezent Tarantini este în custodia poliţiei, fiind acuzat de proxenetism şi de şantaj la adresa premierului. Deşi prostituţia nu este o faptă penală, exploatarea prostituatelor este.

Publicaţia italiană Corriere della Sera l-a citat pe premier spunându-i lui Tarantini că trebuie să meargă la Milano seara deoarece avionul este disponibil numai la acea oră. Apoi acesta ar fi convenit cu Tarantini să îl transporte pe acesta împreună cu mai multe doamne de companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO