Business Internaţional

Scrisoarea emoţionantă prin care Gianluigi Buffon îşi ia rămas bun de la Davide Astori

Scrisoarea emoţionantă prin care Gianluigi Buffon îşi...

Autor: Denis Şchiopu, Mediafax

04.03.2018, 15:44 339

"Bună, dragă Asto,

De obicei, nu-mi exprim public gândurile despre o persoană. Mereu am considerat că frumuseţea şi unicitatea unei prietenii bazate pe respect reciproc şi afecţiune nu ar trebui să fie exploatate sau să ajungă la urechile unor oameni care nu ştiu să respecte asemenea legături.

În cazul tău, simt că trebuie să fac o excepţie, pentru că ai o soţie tânără şi o familie în suferinţă, mai ales fetiţa ta. Ea merită să ştie că tatăl ei a fost, din toate punctele de vedere, o persoană perfectă. Un mare om! Ai fost cel mai bun exemplu al lumii de odinioară, având valori precum altruismul, eleganţa, educaţia şi respectul faţă de alţii. Felicitări! Ai fost unul dintre cei mai mari sportivi pe care i-am văzut vreodată!

Odihneşte-te în pace!

Al tău nebun, Gigi", a fost mesajul transmis de Gianlugi Buffon.

Fundaşul italian Davide Astori, căpitanul echipei Fiorentina, a fost găsit decedat, duminică, în camera sa de hotel, la vârsta de 31 de ani. Astori ar fi murit în timpul somnului, duminică dimineaţă, într-un hotel din Udine, unde echipa din Florenţa urma să întâlnească formaţia locală, în aceeaşi zi, în etapa a 27-a din campionatul Italiei. Fotbalistul a suferit un stop cardiac.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO