Business Internaţional

Românca Laura Bretan, în finala America's Got Talent: O melodie emoţionantă dedicată bunicului ei

Românca Laura Bretan, în finala America's Got Talent: O...

Autor: Monica Stoica

01.09.2016, 16:11 503

Potrivit Gossip Cop, Bretan a ridicat juriul show-ului "America's Got Talent" după o interpretare tulburătoare a piesei "Pie Jesu". Puştoaica a cântat cu ochii în lacrimi în primele apariţii live în competiţia difuzată de NBC.

După performanţa din semifinale, Simon Cowell nu a putut vorbi deoarece audienţa ovaţiona.

"Laura, cred că aceasta a fost cea mia bună performanţa vocală din competiţie. Dacă nu intri în finală, înseamnă că e ceva în neregulă cu show-ul". Heidi Klum i-a spus Laurei că a atins toate notele înalte cu frumoasa ei voce.

De asemenea, Mel B i-a spus: "Fie că eşti sau nu un fan al acestui gen muzical, ce poţi face tu cu vocea e incredibil. Poţi spulbera acoperişul acesta din Dolby Theatre." Howie Mandel a recunoscut că "inima" Laurei a fost cu totul acolo şi toată lumea simte emoţia.

Laura Bretan este câştigătoarea sezonului şase al show-ului de divertisment „Românii au talent!” Micuţa de numai 13 ani i-a uimit pe români cu vocea sa unică, iar juraţii Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu s-au ridicat în picioare şi au aplaudat îndelung momentul prezentat de ea în finală. Laura a cântat, acompaniată de o orchestră, aria „Vissi d’arte” din opera „Tosca” de Puccini şi a creat un moment emoţionant cu care a reuşit să ajungă rapid la sufletele tuturor. După ce a aflat rezultatul votului şi faptul că ea este marea câştigătoare, Laura a declarat cu lacrimi în ochi: „Sunt foarte emoţionată. Nu am crezut niciun moment că aşa ceva e posibil, nu am cuvinte să explic ce s-a întâmplat în seara asta. E un vis şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine, m-au susţinut şi au avut încredere în mine şi în talentul meu.”.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO